martes, 28 de diciembre de 2010

Què és el prezi?



El prezi és un entorn virtual que permet compartir informació. Aquesta està ordenada, no per diapositives, sinó per un camí que el receptor pot anar seguint. Pot ser públic, privat o públic permetent còpia. A més, és un bon recurs per no utilitzar el doble discurs, és a dir, fer una exposició on l'emissor llegeixi tot el que està escrit, i per tant, el receptor ja pot llegir tot el que l'emissor està dient. El prezi és un bon element per crear a través de metàfores visuals (aquest és el cas del prezi que he creat).

Un dels aspectes que aquest programa permet, a diferència d'altres com el powerpoint, és que sempre crees projectes en xarxa, i en canvi no te'l pots descarregar a l'ordinador. Això pot ser positiu ja que hi pots treballar des de qualsevol ordinador que tingui internet sense perdre el projecte creat, però també pot resultar un problema si no tens internet perquè no pots accedir-hi.

Per últim dir que per descarregar-lo s'ha d'anar a la pàgina principal, www.prezi.com, i crear-se una conta (s'ha de clicar el botó "sing up"). Trobem tres tipus de prezi: Públic, enjoy, pro. Els dos primers es poden utilitzar gratuïtament, tot i que el prezi Enjoy per poder-lo tenir has d'estar en el món de l'educació, ja que requereix una contrasenya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario